2024.02.09

Egy új kezdet…már most imádom!

A Klasszikus Home Staging során eltüntetjük és ki javítjuk a hibákat, új arcot adunk néhány dolognak és megtöltjük a teret élettel, hogy prezentáljuk milyen jó is lesz ott élni következő tulajdonosának. 

Tiszta, szép és rendezett – mindezek fontosak ahhoz, hogy az ingatlanunk a legjobb arcát mutathassa, de a sikeres és gyors lakáseladáshoz ennél többre van szükség.
Ezért ma nekiláttunk az első és legfontosabb munkának, mely megalapozza a lakásról keltett benyomásunkat. Mert attól, hogy első pillantásra szépnek és tisztának tűnik egy lakás, a hibái nem maradhatnak elfedve. 
Nem csaphatjuk be a vevőt! Nem tehetünk egy mutatós szőnyeget a padlóra, ha alatta hibás a parketta. A parketta hosszú élettartamának egyik titka, hogy sokszor felújítható. De az ilyen munkát inkább bízzuk szakértő kezekre, mert egy megfelelő szakember szinte mindent meg tud oldani!


Alaptétel, hogy a lakásnak minden szempontból tökéletesnek kell lennie, mindennek hibátlannak kell lennie és tökéletesen kell működnie, hogy valóban értéket ajánlhassunk.
Senki sem szeret zsákbamacskát venni, pláne ha életünk legnagyobb értékéről, az otthonunkról van szó. A lakásunk felkészítésére fordított összeg többszörösen is megtérülhet: inkább ebbe fektessünk lakáseladáskor, mint az alkudozásba.

Ha úgy érzed, hogy segítségre lenne szükséged, hogy a lakásod a legjobb arcát mutassa, segítek Neked is meghatározni a teendőket a sikeres értékesítés érdekében.