Rólam

Hogy ki is vagyok én, és hogyan dolgozom?


Kühtreiber-Gádoros Mercédesz vagyok, Home Stager és lakberendezési tanácsadó, a Lor'Art Home elindítója, és a Magyar Home Staging Egyesület tagja.

Álmom, hogy azzal foglalkozzam amit a legjobban szeretek, több évnyi tervezgetés, tanulás és a közel 20 éves telekommunikáció és marketing területen eltöltött idő után kelt életre.

Kislánykorom óta "lelkes home stager" vagyok, már akkor szenvedélyemmé vált a lakás rendezgetése, szépítgetése -Édesanyám nagy örömére-, csak akkor még senki nem tudta, hogy ezt így hívják:), és végül úgy hozta az élet, hogy megtaláltam azt, amivel a legszívesebben foglalkozom, és segíthetek másoknak szép és stílusos terek létrehozásában. 
Tulajdonosi szemléletmódom segít abban, hogy minden projektben a lehető legköltséghatékonyabban érjük el a leglátványosabb eredményt, melyre mindig nagy hangsúlyt fektetek.
Azon szerencsés kevesek közé tartozom, akik "látnak a térben", azaz szépséget látok ott, ahol mások csak falakat. Ehhez párosulnak olyan képességeim, mind kreativitás, jó stílusérzék, rendmánia és szépérzék, továbbá marketing tapasztalatom, és empátiám, melyek mind elengedhetetlen és szükségesek ahhoz, hogy megbízóim maximálisan elégedettek legyenek. 

A legjobban azokat a feladatokat élvezem, melyekben szabad kezet kaphatok a térkapcsolatok újragondolásában, stílus és design kialakításban. Sokszor 3-4 különböző terv is születik, melyekből végül a legjobb megoldást gyúrjuk össze. Maximalista vagyok, ezért addig nem nyugszom, amíg egyetlen részlet is kívánnivalót hagy maga után. Szenvedélyem az új arculattervezés és lakberendezés, ezért minden pillanatát örömmel élem meg, ez tükröződik is a végeredményben.

Előjáróban már sok évvel ezelőtt elvégeztem egy lakberendezői képzést is, de a Home Staging tudományát, professzionális szinten, ennek magyarországi meghonosítójától, dr.Somogyi Patríciától tanultam és sajátítottam el. Képzésnek köszönhetően még hiányzó mozaikdarabkák is a helyükre kerültek, így ma már olyan tulajdonosoknak segítek, akik komolyan gondolják, hogy értékesíteni kívánják ingatlanjukat, akik ki akarnak tűnni a piacról, és akik a lehető legrövidebb idő alatt, a maximális áron szeretnék, hogy új gazdára találjon lakásuk.

A folyamatos szakmai képzésen túl, a személyes tapasztalás, és az önmagamról szóló tanulás is hozzátartozik a hitelességemhez, ezért ez egy véget nem érő utazás.

A saját életterünk és lakhelyünk változtatása mindenkinek nehéz lelkileg. Ebben az átmeneti állapotban egy külső szem nagy segítség abban, hogy a lakásunkról kialakított, a mindent eldöntő első benyomás megteremtésével javítsa a lakás imázsát, és összhangba hozza a modern trendekkel. Nagyon nagy élmény számomra látni, ahogyan megrendelőim lakása napról napra átalakul a hétköznapi átlagos otthonból, változik és szépül. Nem kevésbé élmény az is, ahogyan a tulajdonosaik a projekt végére egyre céltudatosabbá, és egyre ügyesebbé válnak, hogy a közös munkánk eredményeképpen megfelelő szintre emeljük és profin képviseljék az egyik legnagyobb értéküket a piacon!
A Home Staging a kulcs ahhoz, hogy a lehető leggyorsabb úton a legjobb vevőt találd meg!

"Egy lakás értelme nem a bútorok, hanem az érzés, amely eltölti ott az embereket."
/Márai Sándor: Az igazi/


✓  Egy jó hangulatú beszélgetés során felmérem az eladó céljait, elképzeléseit illetve anyagi lehetőségeit.

✓  Végig járom az ingatlant és a minden apró részletet rögzítek, ami alapján meg tudom határozni az ingatlan          jelenlegi értékét, és hogy mennyivel érhet többet, egy tudatos átalakítás, lakásfelkészítés után.

✓   Elemzem az aktuális ingatlanpiacot a lokáció, illetve a célcsoport figyelembevételével.

✓ A begyűjtött információk alapján meghatározom, mekkora ráfordításra van szükség ahhoz, hogy az ingatlan      kitűnjön a jelenlegi piaci kínálatból, rövid idő alatt és magasabb áron lehessen eladni mint az eredeti elképzelés. 

✓ A gazdasági szempontokon túl előveszem a tudásom, kreativitásom, és szépérzékem, és megtervezem az átalakítást és annak folyamatát lépésről-lépésre.

✓ Ezt követően nekikezdhetünk a megvalósításnak, melynek során kényesen ügyelek, hogy semmi ne maradjon befejezetlenül.

Amikor minden részlet a helyére került, profi fotókat készítünk, mely kihagyhatatlan lépés, mert az érdeklődők figyelmének megragadására csak néhány másodperc van az online térben!

✓ Veled és az ingatlan új tulajdonosával együtt örülök, amikor látom, hogy mindenki álma valóra vált:
mert Te, mint eladó a maximális árat kaptad az ingatlanodért,
az új tulajdonos, mert akár már a költözés napján álmai otthonában érezheti magát,
én pedig egy újabb, értékes ingatlant álmodtam és hoztam létre.

Együttműködő partnereim
Ügyvéd: Dr. Greskovics István

www.greskovics.hu

Enterior fotó: Suba Ákos
www.subafoto.hu

3D videotour: TravelFilm Studio


             PartnereimHa valami igazán egyedi, stílusos és megismételhetetlen festményre vágysz..., itt biztosan találsz!


Add el jól ingatlanod bútorbérléssel, egyszerűen és költséghatékonyan, eladásra tervezve!


Nem kell többé ezernyi bútorüzlet kínálatában keresgélnem, itt mindent megtalálok!A megfizethető, jó minőségű design bútorok, lámpák, dekoráció, és otthoni kiegészítők paradicsoma!


Ha szeretne partnerként együttműködni, az alábbi űrlapon vegye velem a kapcsolatot