♥Green Garden Projekt♥

2023.12.14

Legújabb munkám során azzal keresett meg a tulajdonos, hogy a kis családi apartmanjunkat szeretnék tavaszra piacképessé tenni és jól eladni.

Sokat hallottak már a Home Stagingről, és szeretnék tudni, hogy mit lehet kihozni belőle viszonylag kis költségvetésből. Ennek a projektnek a jelenlegi és a felkészítés utáni látványtervét mutatom most meg. Ha a hirdetésben találkoznál az alábbi képekkel, melyikre mondanál igent?

Sok mindent maguk fognak elvégezni a felkészítés során, melyhez nem kell feltétlen szakember. A lelkes kis csapat a felkészítési terv és javaslati lista alapján az év elején neki is lát a munkának…
A felmérés és a piac elemzés után biztosan állítható, hogy a felkészítésre fordított összeg többszöröse fog megtérülni az eladási árban. 

Hogyan lehetséges ez?
Az emberek a jelenlegi állapot fényképei láttán már fejben leárazzák és leminősítik az ingatlant, és ha netán el is menne személyesen megnézni az ingatlant, biztosan a vártnál alacsonyabb vételi ajánlatot tenne.

Miért?
🗸Mert a VEVŐK 80%-a JÓ állapotú lakást keres, és csak 20%-a keres felújítandó lakás, amiből sokat fog / lehet alkudni
🗸 Szeretik a világos, tágas helyeket
🗸 Nem akarnak problémákat vásárolni, és olyan ingatlant se, ahol a költözés után még hónapokig tart a hercehurca
🗸 Ezt a kényelmet megfizetik inkább 
🗸 Befektetési céllal vásárolás esetén pedig azonnal, már akár másnaptól pénzt termel

A Home Staging módszerével felkészített lakások abszolút kitűnnek a kínálatból, még a mostani lelassult piacon is átlagosan 3 hónapon belül, (de van hogy pár hét alatt) akár 10-30%-kal magasabb áron kelnek el, mint versenytársaik! 

A Home Staging minden típusú ingatlanon működik, legyen az Budapesten, vagy vidéken, belvárosi polgári vagy társasházi lakás, panel, családi ház vagy nyaraló✔️