A hangulat megteremtői:     A KÉPEK

2023.10.10

Legutóbbi felkészítésem során készült képen mutatom meg, milyen barátságos atmoszférát tudunk akár már egy festménnyel is teremteni. A Kameleon Art Studio festményei fantasztikus légkört teremtenek a lakásban, az ingatlan stílusához illeszkedő színek és formák teszik különlegessé a látványt!

Egy eladásra vagy kiadásra való felkészítés során, az ingatlan lelkületét nem csak a színekkel, kiegészítőkkel teremthetjük meg, hanem nagyon is hangsúlyos és bensőséges hangulatot teremtenek a falra helyezett kisebb-nagyobb képek, festmények.

Faldekoráció nélkül ürességet érzünk a lakásban, olyasmit mint főzés során, mikor az alapfűszereken felül valami még hiányzik az ételből, az a bizonyos kis extra aroma, amitől különlegessé válik.

Mindössze pár másodpercünk van, hogy az ingatlanod fotói által megragadd az érdeklődők figyelmét, és kitűnj a kínálatból! 

Eladás vagy kiadás előtt állsz? Esetleg már régóta kínálod de nincs rá komoly érdeklődő?
Vanda már elkészült képei meg is vásárolhatók, illetve egyedi festményeket is készít a saját elképzelésed alapján! A fotón szereplő festmény megvásárolható, mérete 120x120 cm.