A legjobb Home Staging tippek 2023-ra!

2023.01.02

Január több mint az év első hónapja. Január az új tervek, az új álmok, új lehetőségek és egyben a Nemzetközi Home Staging születésnapjának hónapja is!
Ez alkalomból szóljon most minden nap egy-egy ingatlan felkészítési tippről, melyet ha eladás előtt állsz, érdemes követni, hogy gyorsan és jól tudd eladni!

I. TEDD VONZÓVÁ A HÁZADAT KÍVÜL - BELÜL!

Az első benyomás maradandó, ezért mielőtt a házunk belsejéhez nyúlnánk, a külsejére kell összpontosítanunk.

Emeld ki otthonodat néhány egyszerű "fejlesztéssel" már attól a pillanattól kezdve, ahogy a leendő vevők megállnak a ház előtt:
1. Először tisztítsd meg a tetőt, a burkolatot, az ereszcsatornákat és a homlokzatot nagynyomású mosóval (ezt érdemes szakemberre bízni!), vagy végezz egy frissítő festést. 

2. Utána tisztítsd meg vagy kend át a redőnyöket és a bejárati ajtót egy friss festékréteggel. (Bátran nyúlhatuk merész színekhez, amely jól illeszkedik a ház többi részéhez.)

3. Cseréld ki a régi/kopott postafiókot, a házszámokat és az üdvözlőszőnyeget újakra, és szerelj fel új világítást vagy alaposan tisztítsd meg a régit. 

4. Díszítsd a virágágyásokat, az ablak kaspóit és a szegélyeket friss talajtakaróval, az üres ágyásokat pedig zölddel, szezonális virágokkal és kis cserjékkel.

5. Télen tölts meg egy pár nagyméretű kaspót hidegtűrő egynyári növényekkel vagy kis örökzöld cserjékkel, és helyezd őket a bejárati ajtó mindkét oldalára.

6. Ha van kis terasz vagy előtér és van elég hely a bútorok számára, tegyél ki néhány új terasz széket! 

Ha pedig konkrét javaslatokra vagy szakértő tanácsra lenne szükséged, keress bizalommal, készítsük fel együtt ingatlanodat a profi eladáshoz és hozzuk ki belőle a maximumot!

A tudatos ingatlan felkészítés nem viszi, hanem hozza a pénzt!

A Home Staging minden típusú ingatlanon működik, legyen az Budapesten, vagy vidéken, belvárosi polgári vagy társasházi lakás, panel, családi ház vagy nyaraló.