APROFI FOTÓ SZINTE ​MAGÁTÓL ​ELADJA AZ INGATLANT​...!

2023.02.10

Nem elég profinak lenni, Profinak is kell látszani! 

Utolsó de egyben a legfontosabb zárófeladatunk, amivel feltehetjük az I-re a pontot.

Nem tudom eleget ismételni "1 KÉP TÖBBET MOND 1000 SZÓNÁL", s ez bizony az ingatlanhirdetésekre is igaz!  Biztosan Te is láttál már olyan ingatlanhirdetést, ami alapján biztosan nem vennéd meg, vagy nem bérelnéd ki az adott ingatlant.


A hirdetésben szereplő fotóknak azért kell profinak lenni, mert ez az az első benyomás, ami felkeltheti a böngészők érdeklődését. Sokan el sem olvasnak olyan hirdetést, amelyhez nincs fotó, vagy ami még rosszabb, el is riadhatnak egy-egy gyatra fénykép minősége és tartalma láttán.
Mi az amire biztosan nem kíváncsiak a vevők:
- rendetlenség ​és kosz ​látványára;
- szennyestartó és a wc csésze tartalmára;
- szárítóra a szoba közepén;
- konyhai étel-ital maradékokra.

A profi FOTÓ SZINTE magától ELADJA AZ INGATLANT...miért?

- mert behozza a minőségi, igényesebb vevőket,
- hatására a vevők már eleve értékesebbnek kezelik az ingatlant,
- nyerő érv lehet két vagy több ingatlan közötti választásnál.


Manapság az önmagában már sokszor kevés, ha egy ingatlan megfelelő paraméterekkel rendelkezik. A hirdetési portálokon a fényképeknek kiemelkedő szerepük van, hiszen a fő kereső paraméterek beállítása után a fényképek alapján döntik el az érdeklődők, hogy megtekintsék-e az ingatlant vagy sem.
Sötét, rossz minőségű képekbe nehezebb "beleszeretni", mint egy világos, rendezett berendezésű ingatlanba.
Két, hasonló, vagy azonos paraméterekkel rendelkező lakás esetén is az fog dönteni egyik, vagy másik javára, hogy a leendő vevő melyik képsorozat ejti rabul...

Tekintve, hogy felkészített ingatlanunk eladáskor milliók forognak kockán, nem túlzás az sem, ha a mobiltelefonnal készített képek helyett profi fotóst hívunk, aki tudja, mit milyen szögből, milyen fényviszonyok mellett kell fotózni, mert egy előnytelen beállítás, egy rossz megvilágítás milliók elvesztését jelentheti!

A hirdetésben a profi fotók mellett érdemes minél több információt megadni az ingatlanról, illetve alaprajzot is mellékelni, - ha nincs meg az eredeti, készítsünk egyet magunk- , mert ez további plusz információkat tud nyújtani a lakás beosztásáról, a helyiségek egymáshoz való viszonyáról, és a szobák tájolásáról.

Ha garantáltan profi fotókat szeretnél készíttetni, ezek elkészítéséhez szívből ajánlom partnereimet, akikkel garantált a siker:

Suba Ákos - www.subafoto.hu

és 

Bene Tamás www.benetamasfoto.hu

A Home Staging minden típusú ingatlanon működik, legyen az Budapesten, vagy vidéken, belvárosi polgári vagy társasházi lakás, panel, családi ház vagy nyaraló.
Ha konkrét javaslatokra vagy szakértő tanácsra lenne szükséged, keress bizalommal, készítsd fel velem ingatlanodat a profi eladáshoz és hozzuk ki belőle a maximumot!