Az életre kelt ingatlan...

2024.03.12

Legutóbbi munkámról már mutattam közben látványterveket és mood boardot, de a végére ért a projekt, felkerült a korona és a profi fotók is elkészültek.

Egy nagyon jó állapotú, 3,5 szobás lakás eladásra való felkészítésére kértek fel. De vajon ha szép volt, jó volt, akkor miért is kért a tulajdonos szakértő segítséget? 

Azért, mert hallott a Home Stagingben rejlő lehetőségekről, és mint tudatos tulajdonos, nem volt semmi jónak elrontója...
Azért, mert üres és bútorozatlan volt, és tudta, hogy a semmibe nehéz beleszeretni...
A lehető legjobb piaci áron szeretné eladni azért, mert minél gyorsabban szeretné eladni azért, mert nem szeretné ha nem az ő lakása lenne a "B" opció!

Mit tett ő, miközben én dolgoztam az ingatlanon?

Miután tisztáztuk, hogy nem egyszerűen csak ELADHATÓVÁ KÍVÁNJUK TENNI az ingatlant, hanem ezen túlmenően magas szintű értéknövelést is szeretnénk realizálni, azaz az elérhető LEGMAGASABB PIACI ÁRRA törekszünk.
A célcsoport és a piac elemzését követően, egyeztettük javaslataimat, hogy milyen lépések szükséges ahhoz, hogy a lakás a legjobb arcát mutassa;
elindítottuk a folyamatokat, párhuzamosan a kisebb és nagyobb javításokat, majd a cserélendő dolgok beszerzése, és beszerelése is megtörtént.

Gyakorlatilag mindenben teljesen szabad kezet kaptam, a tökéletes, gördülékeny, az abszolút mindenben együttműködő hozzáállásért, és a maximális bizalomért pedig hálás vagyok neki!

Amint ezzel megvoltunk, a lakás készen állt, hogy az üresen álló tereket megtöltsük élettel!
Hamarosan mutatom az előtte / utána képeket, hogy milyen minőségi szintre lehet emelni, és hogyan lesz az átlagos lakásból egy kitűnő ingatlan! 

Ne feledd, már akár egy Home Staging tanácsadással is sokat tehetsz a gyors és sikeres ingatlan eladásodért! 

És most mutatom milyen lett a végeredmény: