Az otthon a legszebb szó, ami létezik!

2024.05.30

Ma sokkal többet jelent az otthon, mint csak egy fedelet a fejünk felett.
Ahogy az otthonunkat berendezzük az tükrözi személyiségünket, az otthonunk, ahol láttatjuk a ránk jellemző tulajdonságunkat, és az egyéniségünkhöz igazítjuk a berendezést is.

De mást jelent egy lakásban élni, és mást eladni!
Amikor megszületik a döntés, hogy eladod az ingatlanod, akkor a lakásodból "terméket" kell csináljunk. Amikor a potenciális vevő megtekinti az ingatlanodat, elsődleges célunk az, hogy segítsünk neki azonnal azonosulni a látottakkal, és azonnal otthon érezze magát!
De ez szinte lehetetlen, ha mindenhol a személyes tárgyaink, képeink és emlékeink díszítik a tereket.

Ezért úgy kell tekintenünk a felkészítés folyamatára, hogy olyan életstílust adunk el, ami nem feltétlen a tiéd! Így nehezebb elképzelnie a sajátjaként, és nem jön az 'Ebben az otthonban akarok élni' életérzés.

Tehát a Home Staging során olyan külső kialakításra törekszünk, mely a legtöbb embernek tetsző semleges ízlés- és stílusvilággal rendelkezik, mert így tudjuk a legszélesebb vevőkör számára bemutatni ingatlanunk legjobb arcát és a benne rejlő lehetőségeket.
Ahol azonnal érzik, hogy teljesen el tudják benne képzelni az életüket.


Ez a különbség, hogy dekorálod az otthonod, vagy felkészíted az eladásra!Ha vannak kérdéseid, hogy a Home Staging hogyan tud neked is segíteni, írj bátran üzenetet, keress bizalommal.