Gondoltad volna...?

2022.10.23

GONDOLTAD VOLNA, HOGY A KÉT ELŐTTE - UTÁNA KÉP KÖZÖTT A
HOME STAGING A 
KÜLÖNBSÉG?

A Home Staging CÉLJA, hogy ha már eldöntötted hogy otthonodat eladod, azt a LEHETŐ LEGJOBB FÉNYBEN MUTASD BE.
Van néhány dolog amit megtehetsz, hogy új külsőt adj otthonodnak anélkül, hogy bankot rabolj! Próbáld meg átrendezni bútoraidat, cseréld ki egy-két régi darabokat újakra, vagy újítsd meg a külsejét, lomtalaníts, hogy a vevők figyelmét otthonod pozitív, vonzó tulajdonságaira irányítsd!

Kétféleképpen teheted ezt meg: megcsinálhatod magad, vagy megbízol egy szakembert. 

De hogyan válassz a kettő közül?
Ha tudod mi az, és hogyan működik a marketing stratégia, mely az otthonod gyorsan és extra profittal teszi eladhatóvá, akkor nincs szükséged szakemberre. Ha nem, de szeretnéd, hogy az otthonod olyan legyen mint a magazinokban, amibe első látásra bele szerethető, ne lőjj sem alá sem fölé a meghirdetett eladási árával, akkor én biztosan tudok segíteni. Bár a felkészítés költséggel jár, de átlagköltsége általában sokkal kevesebb, mint a már meghirdetett ingatlan első árcsökkentése!

Sokkal többet veszíthetsz, ha a nem felkészített ingatlan árát hétről hétre, hónapról hónapra csökkentened kell, és így a végső eladási ár lényegesen alacsonyabb lesz a vártnál.

Árcsökkentés helyett inkább TEREMTSÜK MEG A 'WOW' ÉRZÉST, KÉSZÍTSÜK FEL
INGATLANODAT AZ ELADÁSRA ÉS HOZZUK KI BELŐLE A MAXIMUMOT!

TÉVHIT, hogy a Home Staging luxus szolgáltatás, épp ellenkezőleg!
A tudatos ingatlan felkészítés nem viszi, hanem hozza a pénzt! 

A felkészítés minden típusú ingatlanon működik, legyen az Budapesten, vagy vidéken, belvárosi polgári vagy társasházi lakás, panel, családi ház vagy nyaraló.