Az ingatlan tulajdonosok két táborra szakadtak...AKINEK VAN HOME STAGERE, ÉS AKINEK LESZ!

2022.11.10

Egyedülálló, kis családos - nagy családos, egy vagy több gyermekkel... Sokféle család, még többféle élethelyzet. Egy közös van bennük: bármikor eljöhet az a pillanat, amikor ingatlant cserélnek.

De nem mindegy, hogy mennyi idő alatt és hogy mennyire jó üzletet kötnek! A lakásunk felkészítésével értéket és minőségi lakást teremtünk, ami komoly milliókat jelenthet azoknak, akik felismerik ennek most igazán nagy jelentőségét!

De MIÉRT IS FONTOS, hogy SZAKSZERŰ FELKÉSZÍTÉS előzze meg az ingatlan hirdetését?

Többek között azért, mert átlagosan 100 emberből csak 4 rendelkezik térlátással, tehát azzal a képességgel, hogy el tudja képzelni magát a megtekintett ingatlanban, a saját igényei szerint.

Egy ÁTLAGOS ÉRDEKLŐDŐ a jelenlegi állapotot veszi figyelembe, a JELENLEG LÁTOTTAK ELSŐ BENYOMÁSA alapján DÖNT, akár másodperceken belül!

Ezért a felkészítés során nagyon fontos, hogy csak azokkal a dolgokkal foglalkozzunk, aminek van hozzáadott értéke! Ebben pedig egy Home Staging szakértő tud leginkább a segítségedre lenni.

Ha Te is lakás eladás előtt állsz, vagy a már régóta hirdetett ingatlanodra nincs komoly érdeklődő, unod a turistákat, és érdekel hogyan tudna a felkészítés EXTRA PROFITOT teremteni számodra is, keress bizalommal.

Mert az emberek nem tudják hogy mit akarnak, amíg meg nem látják azt!