Egy Menza újjá születése

2023.08.07

Egy hely, ahol nemcsak nem csak az számít, hogy "MIT" esznek a gyermekek, hanem még ennél is fontosabb, hogy "HOL és HOGYAN" teszik ezt.


Valahol egy kisiskola étkezője hamarosan új köpenybe bújik, és megújult környezetben várja majd a kis éhes nebulókat. Ma már nemcsak mindenki hallott a minket körülvevő környezet ránk gyakorolt hatásáról, de napi szinten meg is tapasztalhatjuk. Legyen az az otthonunk, a munkahelyünk, vagy gyermekeinket a nagybetűs életre felkészítő iskola környezete.

Célunk és feladatom most egy olyan tudatosan kialakított új étkezői környezet kialakítása, ahol a gyermekek ha csak egy ebédnyi időre is, de az ízek világán túl, az őket körülvevő mikrokörnyezetben is otthon érezhetik magukat. 

Az étkezde elsődleges fejlesztési - és látványtervei elkészültek, szorgos kezek pedig ma már neki is láttak a megvalósításának, és a végén az átadás előtti végeredmény is látható!

Az évnyitó előtti napon pedig ünnepélyes keretek között részt vehettem a megújult Menza átadóján. Nagyon megtisztelő volt számomra a felkérés, örömmel dolgoztam a feladaton, köszönöm a bizalmat!