Hálószoba titkok...

2023.01.16

...no nem azok. :)

TEDD FÉNYŰZŐVÉ A HÁLÓSZOBÁD!

Ezúttal a hálószoba kerül terítékre, melyek azok az elengedhetetlen lépések és feladatok, melyek hozzájárulnak ingatlanunk profi eladás előtti felkészítéséhez.

A hálószobának mindig pozitív légkört és a luxus érzését kell sugároznia, mert ez az a szoba, ahol feltölthetjük lemerült lelkünket-testünket, itt hangolódunk a pihenésre, és a szoba atmoszférája leng körbe bennünket mikor itt ébredünk. 

Egy sivár, jellegtelen hálószobából apróbb változtatással igazi csodát lehet tenni, igazán nagyvonalú helyiséget hozhatunk létre minimális költségvetésből! 

A szürke, barna és bézs árnyalatok nyugodt légkört kölcsönöznek a helyiségnek, sokat jelenthet a textilek cseréje, egy szobafestés, de olykor a bútor cserét sem lehet elmulasztani.

A túl sok a minta, a színkavalkád, a zsúfoltság és a rendetlenség itt is zavart okoz, helyezzük a hangsúlyt inkább csak az alapvető bútorelemekre.

Távolítsuk el a személyes tárgyakat az éjjeliszekrényekről, és letisztult kiegészítőkkel dekoráljunk, mint éjjeli lámpák, párnák, semleges dekorációk, fali dísz.

Az ágyat feltétlen takarjuk le, extra takarókkal és díszpárnákkal tegyük hangulatosabbá.
Az összkép amire törekednünk kell, hogy a végeredmény egy megnyugtató és hívogató hálószoba!