ITT MINDEN AZ, AMINEK LÁTSZIK...

2023.01.19

...avagy mit mond rólunk a fürdőszobánk? 

A fürdőszoba az otthon legintimebb helyisége, vonzerejük segíthet meghozni vagy megtörni a potenciális vásárló döntését, hogy megvenné-e vagy sem ingatlanunkat.

A csempefelület és/vagy a járólap látványa alapvetően határozza meg a fürdőszoba hangulatát. Ebbe a helyiségbe azért lép az ember, hogy a legjobb formánkat varázsoljuk elő, és ehhez elengedhetetlen a harmonikus és makulátlan tiszta környezet!

Ha már megkopott, vagy divatmúlt a csempe vagy járólap, bontás nélkül költséghatékony módon is újjá tudjuk varázsolni.

A Floor & Wall vízálló SPC fal- és padlóburkolatot kifejezetten a bontás nélküli burkolat felújítás megkönnyítésére fejlesztették ki, melyet egyaránt tehetjük a padlóra és a falra is.

Amennyiben jó állapotú és csak a színén szeretnénk változtatni, a csempét és a járólapot is felfrissíthetjük festéssel!

Amellett, hogy a rendetlenség eltávolítására is összpontosítunk, mindent alaposan tisztítsunk meg, amíg gyémántként nem ragyognak, különösen az elszíneződött fuga, penész, és a kemény vízfoltokat! Ha maradéktalanul nem tisztítható, vagy javítható a csöpögő csap/lefolyótakaró, cseréljük le ezeket, és távolítsuk el a penészes tömítést a zuhanytálca / kád körül.

Tegyük el a piperecikkeket, kozmetikumokat szem elől, cseréljük ki a régi fürdő szőnyegeket és zuhanyfüggönyt újakra.

Fokozzuk a wellness érzetet fehér törölközőkkel, dekoráljunk harmonikus kiegészítőkkel, növénnyel. És ne feledkezzünk meg minél világosabb fényről gondoskodni, mert itt a legapróbb részlet is számít!

A végeredmény pedig egy patyolattiszta, ragyogó fürdőszoba, ahova nagyszerű érzés belépni!