A Kék 50 árnyalata… és a Balaton!

2023.09.06

Megbízóm egy fiatal, de annál elfoglaltabb hölgy, azzal keresett meg, hogy szeretné a most elkészült nyaralójukat a kék-fehér színek jegyében berendezni, négy évszakos ott tartózkodással, családi-baráti összejövetelekre, és némi Home Office kialakítással megspékelve, praktikusan és célszerűen kialakítani.

Természetesen mindezt a gazdaságossági elvek mentén, pont mint a Home Staging felkészítés során. 3 szoba, mindhárom más-más + funkciókkal ellátva. Egy háló, gyermekek kényelmes elhelyezésével, egy Chill sarokkal kialakított háló, Balatonra néző panorámás terasszal, és egy háló Home Office sarokkal. Most ebből mutatok egy látványtervet és egy Mood Board képet.

Fontos része a felkészítés tervezésnél, hogy a megbízó bepillantást nyerjen és képet kapjon a tervekről, továbbá a konkrét berendezései elemeket a kapott konszignációs listából a kiválasztásuk után egy kattintással meg is rendelheti. Ezzel rengeteg időt és energiát megspórolva neki, hogy kényelmesen hátra dőlve a saját dolgaira koncentrálhasson. Ha Te is szeretnél segítséget ingatlanod felkészítéséhez, vagy átalakításához, állok szíves rendelkezésedre!