Pakoljuk el a személyes tárgyakat!

2023.01.05

Folytatás...minden nap egy-egy ingatlan felkészítési tippről, melyet ha eladás előtt állsz, érdemes követni, hogy gyorsan és jól tudd eladni! 

MÁS EGY LAKÁSBAN LAKNI, ÉS MÁS ELADNI AZT....! 

4. PAKOLJUK EL A SZEMÉLYES TÁRGYAKAT!

Ha már megszületett a döntés, hogy eladod a lakásod, akkor a cél az, hogy lakásodból "terméket" csináljunk, és így tekintsünk a felkészítés folyamataira és a feladatokra. 
A személytelenítés egyenrangú a zsúfoltság megszüntetésével, ha az ingatlanunk tudatos értéknövelő felkészítéséről van szó.

Amikor a potenciális vásárlók megtekintik az ingatlanunkat, elsődleges cél az, hogy segítsünk nekik abban, hogy azonnal azonosulni tudjanak a látottakkal, és azonnal otthon érezzék magukat! De ez szinte lehetetlen, ha mindenhol a személyes tárgyaink, képeink és emlékeink díszítik a tereket, nehezebb elképzelni a sajátjukként, és nem jön az 'Itt akarok élni' életérzés....

Miközben otthonod rendezed, csomagolj össze dolgokat, például családi fényképeket, bekeretezett okleveleket, gyerekeknek készült alkotásokat, valamint személyes emléktárgyakat és apróságokat. Ha az elmúlt időszakban nem voltak napi használatban, nyugodtan pakoljuk el, nagy valószínűséggel már a következő néhány hétben sem fog hiányozni. Cseréljük ki az ilyen tárgyakat általános kiegészítőkre és semleges színű dekorációkra, ne szóljon senkiről sem az ingatlan!

Így tudjuk a legszélesebb vevőkör számára bemutatni, ingatlanunk legjobb arcát és a benne rejlő lehetőségeket, a legtöbb embernek tetsző, semleges ízlés- és stílusvilággal.


Ha konkrét javaslatokra vagy szakértő tanácsra lenne szükséged, keress bizalommal, készítsük fel együtt ingatlanodat a profi eladáshoz és hozzuk ki belőle a maximumot!

A tudatos ingatlan felkészítés nem viszi, hanem hozza a pénzt!

A Home Staging minden típusú ingatlanon működik, legyen az Budapesten, vagy vidéken, belvárosi polgári vagy társasházi lakás, panel, családi ház vagy nyaraló.