Tavasszal nem csak a természet ébred téli álmából, hanem az ingatlant keresők is...

2023.04.01

Más egy lakásban élni, és más eladni azt! 

Az eladó ingatlanok száma napról napra nő, a vevők pedig nem mindig tudják pontosan, hogy mit szeretnének, amíg meg nem látják azt!

Jó ha tudod, hogy AZ ELŐTTÜNK ÁLLÓ IDŐSZAKBAN FONTOSABB LESZ A HOME STAGING, azaz ingatlanunk eladásra való felkészítése MINT VALAHA!

Első benyomásból nincs második! A VEVŐK pedig OTTHONRA VÁGYNAK, és NEM FELADATLISTÁKRA!

Bár az eladók hajlamosak úgy gondolkodni, majd az új tulajdonos kifest, majd ő kicseréli a csöpögő csapot vagy kipótolja a hiányzó padlószegélyt, de a valóságban az történik, hogy ilyenkor a potenciális vevő fejében megnyílik egyfajta feladatlista.
Minél több tennivaló kerül rá, annál kevésbé marad lelkes a vásárlással kapcsolatban. Van, aki már egy-két felmerülő hiba vagy teendő láttán is menekülőre fogja és az adott lakást kihúzza álmai otthonának listájáról. Minél több részlet kifogásolható az adott lakással kapcsolatban, annál bátrabban bocsátkozik alkuba a potenciális vevő, illetve annál többen döntenek úgy, hogy ennyi macerát nem vesznek a nyakukba és bármennyire ideális lenne, de másik lakást keresnek.

A jó minőségű ingatlanok minden piacon keresettek, ezért az árak csökkentése helyett a kínált ingatlan MINŐSÉGÉT emelni!

Tudatos ingatlan eladóként most a legfontosabb, hogy kitűnj a piacról és értéket adj vevődnek azáltal, hogy szakember által felkészített minőségi ingatlant kínálsz, mert a következő hónapokban ez lehet a sikeres ingatlaneladás kulcsa!

Bár a felkészítés költséggel jár, de átlagköltsége általában sokkal kevesebb, mint a már meghirdetett ingatlan első árcsökkentése!  Sokkal többet veszíthetsz, ha a nem felkészített ingatlan árát érdeklődők hiányában hétről-hétre, hónapról-hónapra, csökkentened kell, és így a végső eladási ár lényegesen alacsonyabb lesz a vártnál, amit kapni szeretettél volna érte. 

Ha Te is lakás eladás előtt állsz, vagy a már régóta hirdetett ingatlanodra nincs komoly érdeklődő, és érdekel hogyan tud EXTRA PROFITOT teremteni számodra is, keress bizalommal, biztosan tudok ebben segíteni.