Tényleg magasabb áron kelnek el a berendezett otthonok?

2023.03.09

Ha éppen ingatlant eladás előtt állsz, vagy a már régóta üresen kínált ingatlanodra nincs érdeklődő, jó ha tudod, hogy TÖBB PÉNZÉRT kelnek el a BERENDEZETT OTTHONOK mint az ÜRESEN KÍNÁLTAK.

Bebizonyosodott, hogy a berendezett otthonok gyorsabban és több pénzért, azaz 15-20%-al vagy ennél magasabb áron kelnek el, mint az üresen kínált társaik.Saját tapasztalatunk szerint, ahol egyszerre kínáltak egyforma lakásokat, és csupán az egyetlen különbség a bútozottságban volt, sokkal magasabb áron kelt el a bútorozott lakás mint az üresen kínált.

Azon kívül, hogy magasabb áron lehet eladni, miért is jobb berendezetten eladni egy ingatlant? Míg a válasz az ingatlantól és a körülményektől függ, gyakori probléma, hogy az üres állapotban megtekintett ingatlan megnehezíti a Vásárló számára, hogy elképzelje benne magát. Az emberek csupán 4%-ának van térlátása, így sokan csak találgatnak: "Hová kerül a tévé? Mekkora ágy fér be a hálószobába? Hogyan tudnám jól berendezni ezt a szobát?"

A Home Staging segít megválaszolni ezeket a kérdéseket a vásárlók számára!Ha több szobás az ingatlan, és nem tudja berendezni az egész üres otthonát, akkor csak a fő helyiségekre koncentráljunk, azokon legyen a fókusz! 

Szeretnéd, hogy a te ingatlanod is ilyen ideális hellyé változtassuk? Ha konkrét javaslatokra vagy szakértő tanácsra lenne szükséged, keress bizalommal, készítsük fel együtt ingatlanodat a profi eladáshoz és hozzuk ki belőle a maximumot!