Tudtad....?

2023.04.15

Sokan szeretnének ingatlant eladni, kiadni...de még többen szeretnének minél több pénzt kapni kínált ingatlanukért. 

Egyik ismerősöm, aki már régóta kínálja ingatlanát, megkérdeztem hogy van-e rá érdeklődő, és volt-e már valaki, aki személyesen is megnézte. Elkeseredett nemleges volt a válasz...Hogy miért, számomra nem volt meglepő. 

Az emberek a hirdetésben közölt fényképek láttán már fejben leárazzák és leminősítik az ingatlant, és ha netán el is megy személyesen megnézni az ingatlant, biztosan a vártnál alacsonyabb vételi ajánlatot fog tenni. A VEVŐK 80%-a JÓ állapotú lakást keres, és csak 20%-a keres felújítandó lakást, amiből sokat fog / lehet alkudni.


A Home Staging módszerével felkészített lakások abszolút kitűnnek a kínálatból, és átlagosan 3 hónapon belül, (de van hogy pár hét alatt) akár 10-30%-kal magasabb áron kelnek el, mint versenytársaik!Ha akár Te akár ismerősöd - hosszú ideje kínálod ingatlanod, és nincs rá komoly vevőjelölt;- ha csak "túristák" keresnek fel, komolytalan ajánlatokkal;- ha már se időd, se energiád nincs több az eladásra;kérd szakértő segítségünket és tanácsainkat, hogy néhány hét alatt hozzád is megérkezzen A VEVŐd!

A Home Staging minden típusú ingatlanon működik, legyen az Budapesten, vagy vidéken, belvárosi polgári vagy társasházi lakás, panel, családi ház vagy nyaraló.