Üresen csak akkor kínáld az ingatlanod, ha mindegy hogy mikor és mennyiért kel el!

2023.04.26

A statisztikák azt mutatják, hogy a berendezett otthonok gyorsabban kelnek el, mit az üresen kínált társaik. A legtöbb vevő azzal küzd az üres lakások megtekintésekor, hogy hidegnek és személytelennek érzi, és nehezen képzeli el a bútorok nélküli helyiség méretét.

Ezért fontos nekünk megmutatni, hogy egy adott teret hogyan lehet a legpraktikusabban berendezni, hogy mi fér el és hogyan egy lakásban, hogy ezzel segítsük a terekben meglátni a lehetőségeket!
Egy berendezett otthon dekorációval, stylinggal megadja azt az otthonosság érzetet, amit keresnek, EZ AZ amibe bele szeretnek, és amire IGEN-t mondanak a vevők!
Könnyen lemondanak egy ingatlanról amiatt, mert nem tudják elképzelni hogy megfelelő lehet e számukra.

Egy jól berendezett lakás azonnal magasabb kategóriába kerül az értékesítés során, azaz legalább 20%-al magasabb áron kelnek el, mint üres társaik! Az üres szobák térarányai teljesen megváltoznak berendezve, megmutatják igazi méretüket, így a VEVŐ látja és érzi, hogy a lakás MINDEN EGYES CENTIMÉTERE KIHASZNÁLHATÓ!

Ha szűkös a költségvetés, de szeretnéd magasabb áron és gyorsabban eladni otthonod, jó hír, hogy nem kell milliókat ölnöd bútor vásárlásba, segítek, hogy minél költséghatékonyabban rendezd be üresen kínált ingatlanod!