Blogoló

Olvass el

2024.02.09

Egy új kezdet…már most imádom!

Világszerte ma együtt ünnepeljük szakmánk, a Home Staging születésnapját, egészen pontosan az 52.-et, melynek elveit Barb Schwarz amerikai ingatlanos/lakberendező fektette le, aki azóta is ennek az iparágnak a legnagyobb alakja és akinek ezt a napot köszönhetjük!

Legújabb munkám során azzal keresett meg a tulajdonos, hogy a kis családi apartmanjunkat szeretnék tavaszra piacképessé tenni és jól eladni.

Így lett az Eladhatatlan ingatlanból Eladható otthon, és az Észrevehetetlenből Kiemelkedő lakás!

Legutóbbi felkészítésem során készült képen mutatom meg, milyen barátságos atmoszférát tudunk akár már egy festménnyel is teremteni. A Kameleon Art Studio festményei fantasztikus légkört teremtenek a lakásban, az ingatlan stílusához illeszkedő színek és formák teszik különlegessé a látványt!

Megbízóm egy fiatal, de annál elfoglaltabb hölgy, azzal keresett meg, hogy szeretné a most elkészült nyaralójukat a kék-fehér színek jegyében berendezni, négy évszakos ott tartózkodással, családi-baráti összejövetelekre, és némi Home Office kialakítással megspékelve, praktikusan és célszerűen kialakítani.

Természetesen mindezt a gazdaságossági...

Egy hely, ahol nemcsak nem csak az számít, hogy "MIT" esznek a gyermekek, hanem még ennél is fontosabb, hogy "HOL és HOGYAN" teszik ezt.